top of page
Caută

PARTENERIATE DURABILE!!!

13.02.2024

💚💜 YK Neovita ajută adolescenții să călătorească mai ușor pe drumul către maturitate😍

🚑 YK Mobile este cel mai nou serviciu al rețelei Youth Klinic, fiind realizat cu sprijinul Salvati Copiii Romania și MSD for Mothers, în parteneriat cu Asociația „Sănătate pentru tineri” și Centrul de Resurse la nivel național în domeniul sănătății adolescenților „Neovita” - creatorii și coordonatorii rețelei Youth Klinic Moldova, cu suportul organizatoric al Ministerului Sănătății al Republicii Moldova și Primăriei municipiului Chișinău.

Elevii claselor a VII-a din LLMM au avut parte de lecții interactive, experiență frumoasă și multe informații utile din partea specialiștilor de la Centrul de Resurse YK Neovita.

Adolescenții au primit sprijin pentru a trece mai ușor peste provocările vârstei și o mână de ajutor, în cazul în care se confruntă cu diverse situații de risc, fiind ghidați de specialiști:

🔴 să înțeleagă schimbările care au loc în corpul lor și să-și poată stabili identitatea sexuală;

🟠 să rezolve probleme legate de sănătatea sexual-reproductivă, infecțiile cu transmitere sexuală;

🟡 să obțină bunăstare psihologică, depășind stres, anxietate, depresie etc;

🔵 să discute despre droguri și alte substanțe nocive.


コメント


ABONEAZĂ-TE

Rămâneți la curent cu cele mai recente știri și evenimente de la Liceul de Limbi Moderne și Management abonându-vă la newsletter-ul nostru. Vă vom trimite actualizări regulate pentru a vă ține la curent.

Vă mulțumim!

bottom of page