top of page

Vă salută Instituția Privată
„Liceul de Limbi Moderne și Management”

Liceul de Limbi Moderne și Management (LLMM) este o instituție privată ce vă așteaptă cu o ofertă educațională de excepție, diversificată și îmbogățită pe parcursul a 27 de ani de existență.
LLMM este o instituție recunoscută pentru un proces educațional de înaltă calitate, care își propune crearea unor condiții optime, asigurând instruirea și dezvoltarea elevilor. Liceul se remarcă printr-o ambianţă intelectuală şi creatoare deosebită.
LLMM este locul în care vă așteaptă o echipă de oameni uniți de valori și idealuri comune.
Liceul oferă clase cu un număr mic de elevi, contribuind la formarea competenţelor, promovarea performanţei fiind un credo pentru instituție, deoarece asigură elevilor posibilitatea de a învăţa, valorificându-și aptitudinile, dezvoltându-și gândirea critică şi spiritul pragmatic.

Numărul mic de copii în clasă (maximum 18) asigură timp optim pentru fiecare copil pentru predare/învățare/evaluare individualizată.
Colectivul didactic şi elevii optează pentru un învăţământ modern, flexibil şi deschis, fiind adecvat unei societăţi democratice.
Liceul de Limbi Moderne și Management se adresează tuturor celor ce doresc o educație de calitate într-un mediu educational, care oferă cele mai bune condiții, necesare dezvoltării copilului în integralitatea sa.
LLMM își propune, prin cele patru niveluri – preșcolar, primar, gimnazial și liceal – să ofere opțiunea potrivită pentru părinții, care doresc să-și educe copiii într-un mediu sănătos și creativ. Cei mici își vor dezvolta creativitatea, mintea și spiritul, crescând într-un mediu prietenos și având parte de o educație și de o dezvoltare armonioasă.
La LLMM găsești tot ce ai nevoie pentru a-ți urma drumul printr-o lume aflată într-o continuă schimbare. Este locul în care copiii, părinții și profesorii devin membri ai unei comunități, parteneri de încredere într-un proces educativ temeinic și de durată, Aici se creează contexte în care elevul poate să-și descopere unicitatea, bazându-se pe o profundă cunoaștere a lumii în care trăiește.
Liceul de Limbi Moderne și Management le oferă elevilor un program consistent și variat de învățare a limbii engleze, program a cărui structură cuprinde adaptări după curriculum individualizat. Dispunem de cabinet lingvistic modern, de ultimă generație, care oferă posibilitatea studierii mai multor limbi străine (limba germană, limba franceză, limba chineză).
Propunem o gamă largă de activități extraşcolare și extracurriculare care vor valorifica și dezvolta talentele și interesele specifice copilului dumneavoastră și vor contribui esențial la formarea lui ca persoană echilibrată și armonioasă, capabilă să trăiască într-o lume modernă.
Liceul dispune de: săli de studii confortabile; bibliotecă bogată; cabinet lingvistic modern; sală de calculatoare; laboratoare dotate cu utilaj performant; cantină; sală de dans; sală pentru sport.

Svetlana Alună, administrator

bottom of page