top of page

Școala primară

1.

Curriculum național și număr maxim de 18 elevi în clasă.

Se acordă atenţie maximă pregătirii fiecărui elev - lucru posibil datorită numărului mic de elevi din clasă şi sprijin suplimentar acordat de profesori pentru atingerea standardelor curriculare.

2.

Cadre didactice calificate.

Cadrele didactice angajate sunt doar profesori de înaltă calificare, ce trec un proces riguros de selecție.

3.

Studierea aprofundată a limbilor străine.

Limba engleză intensiv în ciclul primar: 5 ore pe săptămână. La alegere din clasa a III-a se studiază limba germană sau franceză.

4.

Săli de clasă bine echipate.

Sălile de clasă dispun de multă lumină naturală, bănci ajustabile, televizor de ultimă generație, săli de baie separate pentru fiecare clasă.

5.

Curte exterioară și loc de joacă.

Școala dispune de o curte exterioară largă, teren de sport și loc de joacă.

6.

Supraveghere video și securitate.

Acordăm o importanță deosebită siguranței elevilor, astfel, pentru ca activitățile din școală să se desfășoare în deplină siguranță, se întreprind o serie de măsuri. Sistemele de supraveghere video sunt amplasate atât în curtea școlii, cât și în sălile de clasă. Securitatea de la intrarea în curtea școlii este asigurată de o firmă de pază. Copiilor li se interzise ieșirea din afara curții liceului

7.

Consultația specialiștilor.

Logopedul, psihologul oferă consultații pentru elevii liceului.

8.

Activități extacurriculare și extrașcolare.

Pasiunile copiilor sunt importante în dezvoltarea personalității în viitor, iar noi îi ajutăm să le descopere. Astfel, se oferă o serie largă de activități extracurriculare și extrașcolare ce încurajează dezvoltarea copiilor pe plan intelectual, sportiv sau le lărgește universul de cunoaștere. Totodată, recreerea copiilor, urmare a efortului intelectual depus este un factor important pentru o dezvoltare echilibrată. Astfel, elevii au parte de ieșiri zilnice în curtea liceului, de exerciții de sport, școli de vară și de excursii.

bottom of page