top of page
Caută

Ziua Internațională a Dansului!!!

Dansul – culoare, emoție, gest, interculturalitate...

Dansul sportiv a evoluat în timp dincolo de limitele stricte ale dansului de societate competițional, ajungând să cuprindă astăzi toate stilurile de bază cu o cultură sportivă și o structură competițională recunoscută la nivel internațional.

Dansul popular moldovenesc este unul dintre cele mai vechi și mai frumoase elemente ale culturii și tradițiilor populare ale Moldovei . Acesta este o formă de exprimare artistică care a fost transmisă din generație în generație și care păstrează în sine o bogată istorie și simbolism . Sute de elevi și zeci de profesori ai LLMM au purtat ie cu mândrie. Bravo celor care își cunosc tradițiile, portul și valorile perene ale neamului, tezaurul incontestabil al poporului - folclorul! Felicitări elevilor participanți, bravo profesorilor și învățătorilor care știu a-și educa discipolii în baza adevăratelor valori ale neamului - portul, dansul și tradițiile populare! Mulțumiri profesorului de educație muzicală- dnul Idricean Adrian!


留言


ABONEAZĂ-TE

Rămâneți la curent cu cele mai recente știri și evenimente de la Liceul de Limbi Moderne și Management abonându-vă la newsletter-ul nostru. Vă vom trimite actualizări regulate pentru a vă ține la curent.

Vă mulțumim!

bottom of page