top of page
Caută

DISTRIBUIM PLIANTE… ZIUA MONDIALĂ A APEI!!!

‼️Ziua Mondială a Apei💦 este o ocazie specială de a reflecta asupra importanței resurselor de apă și de a promova acțiuni pentru conservarea și protejarea acestui bun neprețuit al naturii.

💧Astfel, la data de 22 martie, Ziua Mondială a Apei , elevii clasei a IX-a “B”, ghidați de către dna Cușca Ana- profesor de biologie, au decis să împartă elevilor claselor I pliante informative cu diverse curiozități despre apă!

Prin intermediul acestui gest , ei au îndemnat elevii să protejeze apa.

💧Elevii clasei a IX-a “A” au desfășurat activitatea “Stimularea inteligențelor multiple în cadrul Zilei Mondiale a Apei”.

Această zi ne amintește de importanța respectului față de apa care este oferită de către natură, pentru un viitor mai verde și mai sănătos! 🌿🌳

💦Vă îndeamnăm să lucrăm împreună pentru un viitor mai durabil și pentru protejarea resurselor noastre de apă pentru generațiile viitoare!💦


Comments


ABONEAZĂ-TE

Rămâneți la curent cu cele mai recente știri și evenimente de la Liceul de Limbi Moderne și Management abonându-vă la newsletter-ul nostru. Vă vom trimite actualizări regulate pentru a vă ține la curent.

Vă mulțumim!

bottom of page