top of page
Caută

Concurs la limba engleză!!!Echipa LLMM a ocupat locul I.

🏫Săptămâna trecută Sala de literatură în limba engleză din cadrul Bibliotecii Municipale „B.P Hasdeu” din Chișinău a împlinit 10 ani de activitate! Cu acest prilej s-a organizat o activitate deosebită desfășurată în parteneriat cu DGETS și Biblioteca Municipală „B.P Hasdeu” din Chișinău.

✅️Vineri, 5 aprilie, 15:00-17:00 au fost invitate echipe compuse dintr-un profesor de limba engleză și 3-4 elevi de la treapta gimnazială sau liceală, la alegere.

Au participat 2 echipe și de la LLMM: o echipă coordonată de către Dna Nederiță Liliana și o echipă condusă de către Dna Isacov Mariana, profesoare de l. engleză, care

au participat la un quiz Kahoot în limba engleză despre istoria cărților și la o vânătoare de comori.

Echipa dnei Nederiță L. “LLMM bookworms”, formată din elevele clasei a VII-a: Beatrice Barbu, Gloria Nastasiu, Valeria Jomir și Foros Felicia a ieșit învingătoare.🏆 ,

Plasându-se pe locul I 🥇din cele 20 de echipe care au participat în competiție.

Felicitări, dragi elevi!

Felicitări dnei Nederiță Liliana!!!

Apreciem determinarea de a vă implica și de a face față provocărilor. Exprimăm mulțumiri, aprecieri și admirăm pasiunea cadrelor didactice pentru performanțe și deschiderea pentru noi oportunități, oferite fiecărui participant.

Competiția, „nu este un examen, ci o experiență educațională unică, antrenantă și atractivă.”

Rămânem alături și vă urăm succese tuturor în continuare și la alte competiții!


Comments


ABONEAZĂ-TE

Rămâneți la curent cu cele mai recente știri și evenimente de la Liceul de Limbi Moderne și Management abonându-vă la newsletter-ul nostru. Vă vom trimite actualizări regulate pentru a vă ține la curent.

Vă mulțumim!

bottom of page